Carbon Equity

Investeren voor een nieuwe generatie

Investeren in klimaat is investeren voor rendement. Bouw de werelds meest innovatieve bedrijven door uw kapitaal aan het werk te zetten. 

Jacqueline van den Ende | CEO & Cofounder Carbon Equity

"Wat heeft het allemaal voor zin als we over vijftig jaar geen leefbare planeet meer hebben?"

We zien steeds meer investeerders die vinden dat het tijd is voor verandering. Dat het tijd is voor een investeringsstrategie die naast financieel rendement ook een positief rendement op levert voor onze planeet.

Dit is precies wat Carbon Equity mogelijk maakt door het verlagen van investeringsbarrieres tot private equity. We bieden u een gecureerd scala van top-tier klimaatfondsen, van venture capital tot aan buy-out fondsen.

Toegang tot

Private Equity

Exclusieve toegang

Door het aggregeren van individuele tickets voldoet Carbon Equity aan de hoge instap eisen van top fondsen en bieden wij toegang al vanaf 100.000 euro.

First class diligence

Carbon Equity bestaat uit een team van ervaren investeerders en klimaat experts. Samen bieden wij een verdieping van uw eigen netwerk en expertise in het klimaat private equity domein.

Diversificatie

Via onze portfolio fonds propositie bieden we gespreide toegang tot private equity. Dit verlaagt idiosyncratisch risico drastisch en maximaliseert de blootstelling aan verschillende klimaat thema's, ontwikkelingsfasen en technologieën.

Frictieloze digitale ervaring

Carbon Equity biedt een volledig gestroomlijnde investeringservaring voor uw klanten. Digitaal maar toch persoonlijk.

Over Carbon Equity

Een klimaat investeringsplatform gebouwd door ervaren investeerders en doorgewinterde tech ondernemers

Carbon Equity is een fintech platform wat het mogelijk maakt om met kleine bedragen mee te investeren in de beste private klimaat fondsen wereldwijd. We richten ons specifiek op venture capital en growth equity omdat kapitaal hier vele malen meer impact heeft (financieren van nieuwe innovatie en schalen van innovaties) dan bijvoorbeeld in beursgenoteerde ESG mandjes. Carbon Equity wil de grens om mee te doen drastisch verlagen. 

Hierdoor kunnen veel meer mensen hun kapitaal effectief inzetten tegen klimaatverandering – maar ook met een aantrekkelijk financieel rendement. Dit doen we door feeders en fund of funds op te zetten. We selecteren fondsen op basis van zowel de financiële prognose als ook het klimaat impact potentieel. Carbon Equity richt zich op Next Gen investeerders die interesse hebben in het snijvlak van klimaat en technologie.

Investeer in de toekomst die u wilt zien

Don't miss out

Sign up for our newsletter to keep up with our latest opportunties and fund updates.

Impact in your inbox

Our monthly newsletter on all things impact, private equity and climate tech

Key information

Fill in the form to receive key information you should know before investing.

Request your allocation

Please indicate how much you would like to invest. This amount can always be changed later.